Защо всеки трябва да опита пътуване с шосе

За всички млади мъже пътуването с няколко приятели е ритуално пътешествие до зряла възраст. Пътните пътувания са много важни, в резултат на което той предоставя перспектива на приятели за страхотни връзки и възможност за приключения на пътя. Когато се прави в училище, пътуването по пътя е начин да напуснете защитния пашкул на кампуса и да пътувате до неизвестното.

Пътуванията за възрастни хора са просто куци в сравнение с тях. Отнася се за планиране, получаване на всички карти, разполагане с график и стигане до дестинацията. За по-младия мъж ставаше дума повече за пътя и пътуването, отколкото за самия край.

Така че това е част от това.

Не е нужно да чукам да проектирам пътувания по никакъв начин. Идва да е важно, когато по-възрастните и по-младите са с вас в движение. Искате да зададете почивки за пикаене, почивки за храна.

Когато преди бях във факултета и малко или малко се отегчих, рано или късно, аз и моите приятели решихме да направим пътуване. Просто се случва един дълъг уикенд, въоръжен с карти (които ние разкъсваме метода) и здравословна доза младежки ентусиазъм, ние сме склонни да продължим по пътя си.

Опаковахме нещата си с някои нужди и потеглихме по пътя.

Нашата цел не е да създадем избраното време, а само да получим удоволствието от самото пътуване. Ние сме склонни да знаем, че нашите дестинации са на юг и на изток от нас, затова започваме като се насочваме на юг, умишлено избягвайки основните магистрали и накрая на изток. Имаме тенденция да не искаме да имаме нужда от карти или GPS система с нас. Всичко, от което имаме тенденция да се нуждаем, са парите и халопите на моя предишен приятел. Като бележка като аспект, нека кажа, че никой татко, който си струва солта, никога не е мислил, че халопската разходка си заслужава, но ние обикновено не се интересуваме.

В крайна сметка стигнахме до местоназначението часове по-бавно, отколкото имахме тенденция да пристигаме, ако бяхме придържани към карти или роботизирани гласове от GPS системата, но пристигнахме не по-малко. Въпреки това сме склонни да имаме страхотни времена за пътуване. Ние сме склонни да бъдем приятели във всеки ресторант, който имаме тенденцията да спираме по пътя си и това всъщност е подвиг за трио кафяви, чернокожи и азиатци в средата на селска Америка.

Самата цел не е зрелищна. Стар крайбрежен град, заседнал след падането. Плажът е твърде студен, а градът е празен и изпълнен със съмнителни градове, затова имаме тенденция просто да си събираме багажа и да тръгваме. Върнахме се у дома и сега тръгваме по съвсем различен маршрут, за който става въпрос в това пътуване.